کتاب روش‌های تفسیری

مفسران فریقین به خصوص مفسران امامیه از عصر رسالت تا کنون برای فهم معانی و مقاصد آیات قرآن کوشش نموده و هر یک با توجه به مکتب تفسیری خویش، روش و گرایش خاصی را در تفسیر قرآن انتخاب نموده اند. در کتاب درسنامه روشهای تفسیری به بررسی روشها و گرایشهای تفسیری پرداخته و تلاش شده تا در شانزده درس روشهای تفسیری قرآن به قرآن، روایی، عقلی و نیز گرایشهای تفسیری ادبی، کلامی، علمی، اجتماعی و عرفانی بررسی شود. در ذیل هریک از دروس به مطالبی از جمله مفهوم شناسی، پیشینه، مبانی، آسیب ها و مهمترین تفاسیر هر یک از روشها و گرایشهای تفسیری اشاره شده و در پایان هر درس نیز چکیده، پرسش، پژوهش و منابع برای مطالعه بیشتر بیان شده که مناسب است دانشجویان گرامی با همکاری استادان محترم در یادگیری مباحث کتاب حاضر به آنها توجه بیشتری داشته باشند.