تاريخ انتشار: سه شنبه 1398/4/11 کد خبر: 36882

در راستای عملیاتی نمودن تفاهم نامه با حوزه علمیه صورت گرفت

جلسه هم اندیشی مسئولین پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با آیت الله اعرافی رئیس حوزه های علمیه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، حجت الاسلام و المسلمین دکتر حکیمیان رئیس پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به همراه جمعی از مسئولین این پژوهشگاه با آیت الله اعرافی رئیس حوزه های علمیه دیدار نمودند.

در این نشست بر لزوم همکاری متقابل جهت استفاده از ظرفیت های علمی و پژوهشی مشترک میان حوزه علمیه و پژوهشگاه حوزه و دانشگاه تاکید شد. در این جلسه درباره موضوعات مختلف از جمله: تشکیل کارگروه ظرفیت سنجی بین حوزه علمیه برادران و پژوهشگاه، تاسیس مراکز تخصصی، ایجاد هسته های پژوهش در حوزه علمیه، مشارکت پژوهشگاه در تدوین سرفصل ها دروس حوزوی، استفاده از آثار و اساتید پژوهشگاه در  مدارس خارج از کشور، همکاری پژوهشگاه در هدایت پایان نامه های حوزوی و برگزاری دوره های کارآموزی برای طلاب، بحث و گفتگو شد.

منبع: واحد خبر روابط عمومي