تاريخ انتشار: چهارشنبه 1397/10/19 کد خبر: 36758

کتاب «قواعد فقهی و کاربردهای آن در مدیریت و سازمان» منتشر شد

«قواعد فقهی و کاربردهای آن در مدیریت و سازمان» نام کتابی است که از سوی انتشارات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در پاییز امسال چاپ و منتشر شده است.

این اثر کاری از گروه مدیریت پژوهشگاه حوزه و دانشگاه است که توسط حجت الاسلام و المسلمین دکتر ابوطالب خدمتی عضو هیئت علمی این گروه نگاشته شده است.

کتاب «قواعد فقهی و کاربردهای آن در مدیریت و سازمان» در دو بخش سامان یافته است که بخش اول آن به کلیات فقه و قواعد فقهی اختصاص داده شده است و در بخش دوم به معرفی برخی از قواعد فقهی و کاربردهای آنها در سازمان و مدیریت پرداخته شده است. قواعدی نظیر، ضمان ید، قاعده قرعه، قاعده لاضرر، قاعده اتلاف، قاعده شرط، قاعده اهم و مهم، قاعده حرمت اعانه بر اثم، قاعده نفی عسر وحرج و قاعده احسان.

علاقه‌مندان می‌توانند این کتاب ۲۴۴ صفحه‌ای را با قیمت ۱۶ هزارتومان از انتشارات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه یا نمایندگی‌های این انتشارات در سراسر کشور و یا با مراجعه به سایت پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به نشانی www.rihu.ac.ir خریداری نمایند.

منبع: واحد خبر روابط عمومي