تاريخ انتشار: یکشنبه 1397/10/16 کد خبر: 36748

برگزاری کرسی علمی ترویجی «فقه عفاف؛ حلقه‌ای مفقود در تبویب فقه»

پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با همکاری هیأت حمایت از کرسی‌های نظریه‌پردازی، نقد و مناظره شورای عالی انقلاب فرهنگی و مشارکت بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی نمایندگی قم، پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، پژوهشگاه قرآن و حدیث و مؤسسه علمی پژوهشی امام خمینی(ره)، کرسی علمی ترویجی «فقه عفاف؛ حلقه‌ای مفقود در تبویب فقه» را در روز چهارشنبه 19 دی برگزار می‌کند.

ارائه کننده این کرسی، حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسین بستان، عضو هیئت علمی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه است و حضرات آیات سیدمحمد غروی و سیدمنذر حکیم به عنوان ناقد در جلسه یادشده حضور دارند.

دبیر علمی کرسی «فقه عفاف»، حجت الاسلام و المسلمین بیاتی است و این جلسه روز چهارشنبه ۱۹ دی از ساعت ۰۹:۳۰ تا ۱۲ در سالن ۳۱۰ ساختمان امام رضا علیه السلام مدرسه علمیه امام کاظم علیه السلام حدفاصل میدان معلم و بسیج برگزار می‌شود.

منبع: واحد خبر روابط عمومي