تاريخ انتشار: سه شنبه 1397/5/16 کد خبر: 35633

انتشار دو اثر دیگر با موضوع «انسان کنش شناسی»

دو کتاب «انسان کنش شناسی حکیمیان پیشا صدرایی» و «انسان کنش شناسی صدرایی» از سلسله کتاب های «انسان کنش شناسی» به تازگی از سوی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه روانه بازار نشر شده است.

گروه فلسفه علوم انسانی پژوهشکده علوم رفتاری پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با انتشار این دو اثر تا کنون ۴ اثر با موضوع «انسان کنش شناسی» منتشر کرده است.

پیش از این هم دو کتاب «انسان کنش شناسی پوزیتویستی» و «انسان کنش شناسی هرمنوتیکی، تفسیری و انتقادی» منتشر شده بودند.

رویکرد پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در سلسله کتاب های انسان کنش شناسی بررسی چگونگی پیدایش علومی چون جامعه شناسی و علوم اجتماعی مغرب زمین است. به بیان دیگر دغدغه پژوهشگاه در این سلسله کتاب ها نه روش بلکه مطالعه چگونگی پیدایش روش ها و نظریه های روش شناختی است.

دکترسیدحمیدرضا حسنی دانشیار و مدیر گروه فلسفه علوم انسانی پژوهشکده علوم رفتاری پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و دکتر هادی موسوی پژوهشگر این گروه نویسندگان سلسله کتاب های «انسان کنش شناسی» هستند.

کتاب «انسان کنش شناسی حکیمیان پیشا صدرایی» با قمیمت۱۲۰۰۰ تومان در زمستان ۹۶ و کتاب «انسان کنش شناسی صدرایی» با قیمت ۱۴۵۰۰ تومان در تابستان ۹۷ به بازار عرضه شده است و علاقه مندان می توانند جهت تهیه این کتاب به کتاب فروشی ها و یا پایگاه اطلاع رسانی پژوهشگاه حوزه ودانشگاه به نشانی rihu.ac.ir مراجعه نمایند.

منبع: واحد خبر روابط عمومي