تاريخ انتشار: سه شنبه 1396/10/5 کد خبر: 35506

برگزاری نشست علمی با موضوع «تدریس فقه حقوق بشر»

پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با همکاری کمیسیون حقوق بشر اسلامی نشست علمی با موضوع «تدریس فقه حقوق بشر؛ بایسته ها و چالش های فراروی»‌ را در روز شنبه 9 دی برگزار می کند.

به گزارش و احد خبر روابط عمومی، در این نشست علمی همچنین نقد و بررسی «کتاب نظام حقوق بشر اسلامی تقریرات درس فقه حقوق بشر» نیز انجام می شود.

حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمدجواد ارسطا، استاد حوزه علمیه و استادیار پردیس فارابی دانشگاه تهران، به عنوان ارائه کننده و حجج الاسلام و المسلمین سیدجواد ورعی دانشیار پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و دکتر سعید رهایی استادیار دانشگاه مفید به عنوان ناقد در این نشست علمی حضور خواهند داشت.

نشست علمی یاد شده در روز شنبه ۹ دی از ساعت ۱۰ تا ۱۲ در پژوهشگاه حوزه و دانشگاه برگزار می شود و دبیر علمی آن هم حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمدحسین طالبی دانشیار فلسفه حقوق پژوهشگاه حوزه و دانشگاه است.

منبع: واحد خبر روابط عمومي