تاريخ انتشار: سه شنبه 1396/8/30 کد خبر: 35497

در ادامه سلسله نشست های آسیب شناسی نقش روحانیت در سیاست نشست علمی «تعامل حوزه (عالمان دینی) و نظام جمهوری اسلامی در چهار دهه گذشته

پژوهشگاه حوزه و دانشگاه دومین نشست آسیب شناسی نقش روحانیت در سیاست با عنوان «تعامل حوزه (عالمان دینی) و نظام جمهوری اسلامی در چهار دهه گذشته» را در روز یک شنبه 5 آذر برگزار می کند.

به گزارش واحد خبر روابط عمومی، سخنران این نشست علمی، دکتر عبدالوهاب فراتی دانشیار پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی است. وی در اولین نشست آسیب شناسی نقش روحانیت درسیاست که در اردیبهشت ماه سال جاری در پژوهشگاه حوزه و دانشگاه برگزار شد به دو پرسش پیشینی راجع به این موضوع اشاره کرد و گفت: ما یک‌سری پرسش‌های پیشینی داریم تحت این عنوان که آیا ورود روحانیت به ارکان حکومت جزء وظایف روحانیت به شمار می‌رود یا نمی‌رود؟ و دوم این که روحانیت بنا به چه دلایلی وارد ارکان حکومت شده است؟

دکتر فراتی در پاسخ به این دو پرسش مطالب مفصلی را در نشست اول بیان کرد و بنا دارد در جلسه دوم که به موضوع تعامل حوزه (عالمان دینی) و نظام جمهوری اسلامی در چهار دهه گذشته اختصاص دارد ادامه مطالب را بیان کرده وآن را واشکافی و تبیین نماید.

دبیر علمی نشست یادشده حجت الاسلام والمسلمین دکتر حسین اژدری زاده عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نراق و از محققان گروه جامعه شناسی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه است.

علاقه مندان به حضور در این نشست می توانند روز یک شنبه ۵ آذر از ساعت ۱۰ الی ۱۲ در پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به نشانی، قم، پردیسان، بلوار دانشگاه، میدان علوم حاضر شوند.

منبع: واحد خبر روابط عمومي