تاريخ انتشار: چهارشنبه 1396/4/28 کد خبر: 34472

کرسی علمی ترویجی «حق داشتن، عارض ذاتی وجود» برگزار می شود

پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با همکاری هیأت حمایت از کرسی های نظریه پردازی، نقد و مناظره شورای انقلاب فرهنگی کرسی علمی ترویجی «حق داشتن، عارض ذاتی وجود» را در روز دوشنبه 2 مرداد برگزار می کند.

به گزارش واحد خبر روابط عمومی، حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمدحسین طالبی دانشیار گروه حقوق پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به عنوان ارائه کننده این کرسی علمی ترویجی است و حجج الاسلام و المسلمین دکتر علی شیروانی دانشیار گروه فلسفه و کلام پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و دکتر محمدصادق کاملان استادیار گروه فلسفه دانشگاه مفید و دکتر سیدهادی موسوی استادیار گروه فلسفه علوم انسانی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به عنوان ناقد در جلسه فوق حضور دارند.

گفتنی است جلسه علمی یاد شده به دبیری دکتر محمد فتحعلی خانی استادیارگروه فلسفه و کلام پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در روز دوشنبه ۲ مرداد از ساعت ۹.۳۰ تا ۱۱.۳۰ در پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به نشانی قم، پردیسان، بلوار دانشگاه، میدان علوم برگزار می شود.

منبع: واحد خبر روابط عمومي