تاريخ انتشار: شنبه 1396/4/24 کد خبر: 34468

پذیرش دانشجوی دکتری جامعه شناسی در پژوهشگاه حوزه و دانشگاه ویژه طلاب

پژوهشگاه حوزه و دانشگاه براساس مجوز وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از میان برادران حوزوی برای نیم سال دوم تحصیلی 96 ـ 97 در رشته جامعه شناسی در مقطع دکتری دانشجو می پذیرد.

به گزارش واحد خبر روابط عمومی، پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با هدف تربیت استادان، محققان و تأمین کادر هیأت علمی مورد نیاز دانشگاه ها و مؤسسات تحقیقاتی متعهد و کارآمد اقدام به برگزاری این دوره آموزشی نموده است.

مهلت ثبت نام در این دوره آموزشی از ۱۵ تیر لغایت ۱۶ شهریور است و زمان برگزاری آزمون روز   پنج شنبه ۲۰ مهر ۹۶ است. متقاضیان جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص زمان و چگونگی ثبت نام، مواد و ضرایب درسی می توانند فایل pdf شرایط پذیرش دکتری جامعه شناسی ویژه طلاب  را از اینجا یا از بخش پیوست همین خبر دانلود نمایند و یا با شماره تلفن ۳۲۱۱۱۲۶۲ ـ ۰۲۵ تماس بگیرند.

منبع: واحد خبر روابط عمومي