تاريخ انتشار: سه شنبه 1396/3/2 کد خبر: 34211

برگزاری کرسی علمی ترویجی «تبیین فلسفی ساختار مفهوم حق و معنای آن»

پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با همکاری هیأت حمایت از کرسی های نظریه پردازی، نقد و مناظره شورای انقلاب فرهنگی و کمیسیون حقوق بشر اسلامی کرسی علمی ترویجی «تبیین فلسفی ساختار مفهوم حق و معنای آن» را فردا چهارشنبه 3 خرداد برگزار می کند.

به گزارش واحد خبر روابط عمومی، حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمدحسین طالبی دانشیار گروه حقوق پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به عنوان ارائه کننده می باشد.

حجج الاسلام و المسلمین دکتر احمد دیلمی دانشیار گروه حقوق خصوصی دانشگاه قم و دکتر محمدصادق کاملان استادیار گروه فلسفه دانشگاه مفید به عنوان ناقد در این جلسه حضور خواهند داشت.

جلسه یاد شده فردا چهارشنبه ۳ خرداد از ساعت ۱۸ در دفتر قم کمیسیون حقوق بشر اسلامی به نشانی خیابان صفائیه، کوچه ۲۶، فرعی شماره ۷، پلاک ۱۶ برگزار می شود و دبیر علمی آن هم دکتر محمدحسن ضیایی فر دبیر کمیسیون حقوق بشر اسلامی است.

منبع: واحد خبر روابط عمومي