تاريخ انتشار: چهارشنبه 1395/11/27 کد خبر: 33661

برگزاری نشست علمی «تبیین مبانی حوزه دخالت دولت در اقتصاد»

پژوهشگاه حوزه و دانشگاه نشست علمی «تبیین مبانی حوزه دخالت دولت در اقتصاد» را در روز یک شنبه اوّل اسفند برگزار می کند.

به گزارش واحد خبر روابط عمومی، این که حوزه عمومی و خصوصی چیست؟ ترتیب ترجیحات افراد چگونه بر این حوزه ها تأثیرگذار است؟ منافع افراد چگونه در اسلام هماهنگ می شود؟ و چگونگی تقدم منافع جمعی بر منافع فردی در اسلام از جمله مسائلی است که توسط حجت الاسلام والمسلمین دکتر علی رضا لشگری استادیار گروه اقتصاد پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در این نشست علمی بدان ها پرداخته می شود.

حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمد شجاعیان استادیار گروه علوم سیاسی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به عنوان ناقد و حجت الاسلام والمسلمین دکتر سیدرضا حسینی استادیار گروه اقتصاد پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به عنوان دبیرنشست در این جلسه حضور خواهند داشت.

نشست علمی یاد شده روز یک شنبه اول اسفند از ساعت ۹ تا ۱۰:۳۰ صبح در پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به نشانی قم، پردیسان، بلوار دانشگاه، میدان علوم برگزار می شود.

منبع: واحد خبر روابط عمومي