نشست رواندرمانگري و مشاوره با رويكردي به تحول رواني معنوي

پدیدآورنده : مسعود جان‌بزرگي

آشنايي با سنجش و ملاحظات تحول رواني معنوي در رواندرمانگري و مشاوره هدف اين نشست علمي عنوان شده است كه توسط دكتر مسعودجان بزرگي دانشيار گروه روان شناسي اسلامي پژوهشگاه حوزه و دانشگاه ارائه مي شود و انتظار مي رود زمينه سازي براي نظريه هاي رواندرمانگري مذهبي خروجي اين نشست باشدكه دبيري آن را حجت الاسلام و المسلمين محمد رضا سالاري فر استاديار گروه روان شناسي اسلامي پژوهشگاه حوزه و دانشگاه برعهده دارد.
آشنايي با تحولي نگري در رواندرمانگري و مشاوره، سنجش و فرمول بندي رواني در درمان و مشاوره و ملاحظات درماني در ديدگاه رواندرمانگري تحولي نگر از محورهاي اصلي گفتگو هاي اين جلسه علمي است.
دكترجان بزرگي مي خواهد در خلال برگزاري نشست مزبور به اين سئوالات پاسخ گويد:
تحولي نگري چه تأثيري بر فرآيند درمان و مشاوره دارد؟ چگونه مي توان سطح تحول رواني معنوي مراجع را سنجيد؟ چه ملاحظات مهمي در ديدگاه تحولي، درمان ومشاوره را متمايز مي كند؟

پیـوست هـا

• نشست رواندرمانگري و مشاوره با رويكردي به تحول روان (دانلود)