تاريخ انتشار: دوشنبه 1394/6/16 کد خبر: 29961

برگزاری 41 کرسی علمی ترویجی در نیمه دوم سال

پژوهشگاه حوزه و دانشگاه طی هماهنگی که با هیأت حمایت از کرسی‌های نظریه‌پردازی نقد و مناظره علمی شورای عالی انقلاب فرهنگی انجام داده است موافقت برگزاری 41 عنوان کرسی نظریه پردازی علمی ترویجی را اخذ نموده است.

به گزارش واحد خبر روابط عمومی، ۴۱ عنوان کرسی علمی ترویجی در رشته های اقتصاد، جامعه شناسی، مدیریت، علوم سیاسی، فلسفه و کلام، قرآن پژوهی، حقوق، تاریخ،‌ روان شناسی، علوم تربیتی و فلسفه علوم انسانی تدارک دیده شده است که در نیمه دوم امسال برگزار می شود.

براساس تعریف هیأت حمایت از کرسی های نظریه پردازی شورای عالی انقلاب فرهنگی، کرسی ترویجی به شکلی از نشست علمی اطلاق می شود که درآن هر کسی که ایده نو یا ادعایی روان شناختی، جامعه‌شناختی، اقتصادی، الهیاتی، علوم تربیتی، علوم سیاسی و از این قبیل در حوزه علوم انسانی و اسلامی دارد و حاضر است آن ایده و ادعا را مطرح نماید؛ در گفتگو و مناظره‌ با یک استاد دیگر و در حضور تعدادی از دانشجویان و اساتید دیگر شرکت می نماید.

منبع: واحد خبر روابط عموميروابط عمومي