آرای دانشمندان مسلمان در تعلیم و تربیت و مبانی آن : فیض کاشانی(جلد پنجم)

نوبت چاپ : سوم : 1390
ناشر همکار : سازمان سمت
قیمت (ریال) : 71000 ریال ریال

برگزیده در بيست و هفتمين دوره كتاب سال جمهوري ، ۸۸ ، برگزيده ؛ هفتمين دوره جشنواره كتاب فصل ، ۸۷ ، برگزيده ؛

فيض کاشاني به دليل جامعيت علمي و برخورداري از علوم متعدد و متنوع و به موجب انس فراوان با روايات و معارف اهل‌بيت عصمت و طهارت عليهم السلام در زمينه‌هاي گوناگون، از جمله در ساحت تربيت و اخلاق اسلامي نظريه‌پردازي كرد و آراء ، انديشه‌ها و نگرش‌هاي اخلاقي و تربيتي بديع خود را نگاشت.
در اين پژوهش آراء فيض کاشاني در زمينة تربيت اخلاقي، تربيت جنسي، تربيت عرفاني و تربيت اجتماعي مورد بررسي قرار گرفته و راه درخشان تهذيب نفس، سلوک عرفاني و دانستني‌هاي ارضا، هدايت و جهت دادن غريزة جنسي بيان شده است.
البته در گام نخست بنيان‌ها و زيرساخت‌هاي انديشة تربيتي فيض کاشاني به عنوان مباني انسان‌شناسي، معرفت‌شناسي و هستي‌شناسي تربيت مورد بررسي قرار گرفته است.