تاريخ انتشار: پنج شنبه 1394/3/21 کد خبر: 28811

برگزاري كرسي علمي ترويجي مباني جريان تفسير سلفي

پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با همكاري هيأت حمايت از كرسي هاي نظريه پردازي، نقد و مناظره شوراي انقلاب فرهنگي كرسي علمي ترويجي مباني جريان تفسير سلفي را در روز شنبه ۲۳ خرداد برگزار مي كند.
   به گزارش واحد خبر روابط عمومي، بنابر اعلان گروه قرآن پژوهي پژوهشگاه حوزه و دانشگاه هدف از برگزاري كرسي،‌ آشنايي و نقد مباني جريان تفسيرسلفي به ويژه جريان سلفي معاصر است كه توسط حجت الاسلام و المسلمين علي فتحي استاديار گروه قرآن پژوهي پژوهشگاه حوزه و دانشگاه ارائه مي شود.
   وي بنا دارد در اين كرسي، به سئوالاتي نظير آيا تفسير سلفي را مي توان به عنوان يك جريان تفسيري شناخت؟ تفاسير مهم سلفي ها كدامند و از چه روشي در تفسير تبعيت مي كنند؟ و مباني و شاخصه هاي اصلي جريان تفسير سلفي كدام است؟ پاسخي درخور ارائه دهد.
   حجت الاسلام و المسلمين مهدي فرمانيان استاديار دانشگاه اديان و مذاهب و حجت الاسلام و المسلمين سيدمهدي عليزاده موسوي عضو هيئت علمي پژوهشكده حج و زيارت به عنوان ناقد در جلسه مزبور حضور دارند.
   جلسه يادشده با دبيري حجت الاسلام والمسلمين محمد اسعدي دانشيار گروه قرآن پژوهي پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در روز شنبه ۲۳ خرداد از ساعت ۱۱ تا ۱۳ در پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به نشاني قم، پرديسان، بلوار دانشگاه، جنب دانشگاه آزاد اسلامي برگزار مي شود و شركت در آن براي كليه علاقه مندان آزاد است.

منبع: واحد خبر روابط عموميواحد خبر روابط عمومي